2014. szeptember 07., vasárnap 14:31

Felkészülés az őszi idényre: Major Zsolt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Zsoltival már a sokadik idényt csináljuk együtt, szinte már fél szavakból is értjük egymást.
Zsoltinak talán még soha nem sikerült ilyen jól az alapozás, nem volt beteg, sem sérült, így teljes erőbedobással tudott készülni.
Ez meg is látszik a fizikumán, ilyen magas testsúly mellett még soha nem volt ilyen jó formában.

Zsolti jelenleg 94 kg, de ennél lényegesen többnek néz ki, nagyon tömött az egész izomzata, egy héttel a Pro Nutrition Grand Prix előtt szinte csak a finom hangolás van hátra.
Zsolti remek formában lesz, de a csúcsformát a Due Torrira időzítjük, a többi verseny csak ennek a felkészülésnek egy állomása.

Ezzel együtt csalódott lennék, ha Zsolti nem nyerne Dézsen, idén élete legjobb formáját fogja hozni, nehezen tudom elképzelni, hogy ne nyerjen, de mint tudjuk, ez pontozásos sportág, és így minden megtörténhet.
Zsolti nagyon precíz, nagyon odafigyel minden egyes részletre, ahogy kinéz, az nem csak az adottság, hanem a céltudatos munka eredménye.

Zsolti azon kevés testépítők közé tartozik, aki nem veszítette el az eredeti egyéniségét, mentes minden felesleges sztár allűrtől, megmaradt annak a szerény, alázatos sportolónak, aki 8 évvel ez előtt volt.
Zsolti nyert számtalan nagy versenyt, nyert is, veszített is éles helyzetben, de soha nem csinált cirkuszt, ha a mérleg nyelve éppen nem felé billent.

Zsolti a Pro Nutrition Grand Prix után fellép a Bodysport Kupán, majd az N.A.C. Bajnokok Éjszakája következik, Tenerifén.
A Superbodyn való indulása véleményes, az aktuális forma, és a díjazás függvénye.

November közepén lesz Zsolti fő versenye, a Due Torri, ahol már volt 3. még 75 kg-os testsúllyal.
Most nyerni szeretne, a súlycsoport még kérdéses, ahol a legtöbb esélye lesz a győzelemre, ott fog indulni.

Zsolti idén élete legjobb formájában van, remélem, ehhez méltón szerepel majd a versenyeken.
Vida Zoltán
Megjelent: 321 alkalommal