2014. október 01., szerda 22:47

Felkészülés az őszi idényre: Gróf Brigitta

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kétségtelen tény, hogy a Veszprémben élő Gróf Brigi minden idők legeredményesebb magyar versenyző hölgye!
Nem kevesebb mint 16 világbajnoki címet mondhat magáénak, melyeket hat szövetségnél zsákolt be.
Köztük az NAC Universe cím is ékesíti igencsak gazdag éremgyűjteményét.

Borítékolható, hogy az ősz folyamán tovább bővíti aranyérmeinek széles skáláját, ugyanis maximális gőzerővel készül a különböző szövetségek által megrendezésre kerülő világversenyekre.
Legfőbb megmérettetése természetesen idén is az NAC Univerzum, amelyet menetrend szerint Hamburgban hoznak tető alá november végén.

Ezt megelőzően a dél olaszországi Tarantoban mutatja meg pazar formáját az IBFF Univerzumon október 18-án, ahova az említett szövetség másik világbajnokával Palecián Judittal utazik ki, majd néhány napot Sapriban töltenek ahol tovább készülnek a következő hétvégén Rómában megrendezésre kerülő IBFA világbajnokságra.

A világverő hölgyek oltalmazó kezekben lesznek, hiszen Brigi párja Sasa nemcsak profi sofőr akinek az a pár ezer kilométer levezetése meg se kottyan, de mivel a fekve nyomó masters világbajnok tiszteletet parancsoló méretei testőrnek is beillenek, ki merné zaklatni a lányokat?

Brigit kivételes genetikai adottságokkal áldotta meg a teremtő, amelyet emberfeletti szorgalommal, tudatos edzésekkel, szigorú diétával spékel meg.
Hajnali öt órakor már a futópadon lohol, majd a reggeli izomsejt feltöltést valamint a cég napi teendőit követően, délután a kőkemény súlyzós edzésekkel folytatja a testszobrászatot.

Nőiesen széles válla és háta, karcsú dereka, keskeny csípője, kockás hasa, hosszú, formás combja, ívelt hajlítói, a lehető legjobb helyen tapadó feszítői és vádlija, gömbölyű feneke, általában a színpad leglátványosabb versenyzőjévé varázsolja a sokszoros világbajnok hölgyet.

Impozáns látványt nyújt a reflektorfényben, nem csoda tehát, ha rendszerint a dobogó legfelső fokán végez a világversenyeken.
Mindezek mellett a szakma napjaink egyik legjobb pózoló hölgyeként említi Brigit.
(Nemrég, a Désen megrendezett Pro Nutrition GP nemzetközi rendezvényen csodálhattuk meg pompás izomzatát.)

Összességében minden adott, hogy a figure szupervilágbajnok, pályafutása hátralevő –reméljük- még hosszú éveiben számtalan trófeát kasznizzon majd be, és nem szűnik meg a Gróf Brigi hegemónia.
Szívünkből kívánjuk neki, hogy tovább bővítse sportolói dicsőségét, mindannyiunk legnagyobb örömére.

„múmia”
Megjelent: 4807 alkalommal