2015. április 07., kedd 10:40

Felkészülés a tavaszi idényre: Pápai Renáta

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Pápai Renáta felkészülése a tavaszi idényre
Reni, a „Brutália” művésznevét az önmagával szembeni könyörtelen életstílusának köszönheti.
Ő nem a Római Birodalom cézárját döfte le nyereségvágyból kegyetlen módon a Theatrum Pompeium csarnokában mint Brutus Julius Cézárt i.e 44-ben, hanem izomsejtjeit öldökli, a rideg vasak tömkelegében gyötrődik önmagával szemben, könyörületet nem ismerve.

Hajnali 4 kor kel rendszerint, elkészíti a napi gasztronómiai élvezetnek nem mondható, de szigorúan előírt diétás ételeit, precízen eladagolja, elvégzi a napi 8 órás gályát a gyárban, hazamegy, judo edzésre viszi 11 éves Jázmin lányát, majd irány a bőrfeszítő műhely, ahol lenyomja a másfél-két órás súlyzós edzést, majd azt követően a 45-60 perces kardiót, és másnap mindent elölről kezd.

Amikor csak teheti hajnalban is bevállal éhgyomorra egy háromnegyed órás futást, és utána kezdi a robotmunkát.
Teszi mindezt napi rendszerességgel. „Brutália” a másfél év alatt amióta hozzám jár, még egyetlen edzést sem hagyott ki igazolatlanul /fáradságra vagy lustaságra hivatkozva/, még soha nem csalt a táplálkozásban.
Kevés olyan hölgytanítványom volt, van aki ekkora alázattal, tisztelettel és kitartással készülne a versenyekre.
Nos, ha a kegyetlen Brutus létezett férfiként , akkor Reni nőként rászolgált a „Brutália” művésznévre.

„Brutália” túl van két versenyidényen, ez alatt többször fölállhatott a dobogó valamelyik fokára nemzeti és nemzetközi versenyeken, de az átütő nemzetközi siker még várat magára. Talán a tavaszi idény meghozza számára a nagyon megérdemelt és áhított eredményt. Remélem ezt annál is inkább, mivel már most a Bodysport Kupa előtt közel négy héttel élete legjobb formájában van, és a pózolása is sokat javult, bár a merev beállásokon még finomítani, lazítani kell, de a széles hátizmait, vállát már egészen jól kihúzza, szétteríti. Kritikus testrésze, a hasfalán makacsul meglazult kötőszövet is kezd eltűnni, ami a korábbi versenyeken messze a legtöbb gondot okozta a 38 éves Tropical versenyzőjének. Combfeszítőjén is kell még élesíteni, illetve a vádliját szeparálni, és mivel a Figure (Athletic) kategória kritériumai előírják a nőiesen száraz, metszett, erezett izomzatot, erre is hangsúlyt kell még fektetnünk.
Renit roppant arányos testalkattal, irigylésre méltó struktúrával áldották meg az égiek, és ő többit lelkiismeretesen hozzáteszi.
Bőre sima, feszes, voltaképpen szinte nincs is bőrhibája ami nem utolsó szempont az elbírálás mércéjében. Ha sikerül az általam vízuált izomzatot elérnie, nem kevés meglepetést szerezhet nekünk és ellenfeleinek a különböző versenyeken.
Tervezett versenyei: Bodysport Kupa és ha sikerül kvalifikálnia a varsói NAC világbajnokságra, akkor ott is megszeretné méretni magát, Tropical & Baráth Gym Nemzetközi verseny, WBPF Országos Bajnokság, és ha ezen kvalifikál, a Hollandiában megrendezésre kerülő Európa bajnokságon is szeretne részt venni, na meg ami menetközben még adódik.
Reni a Tropical Fit Stúdió támogatását élvezi, és hozzáállásával meg is hálálja a vele való törődést.
Zárógondolat: Reni azon tanítványaim egyike, akiről szent meggyőződésem, hogy nem harap bele a segítséget nyújtó jobba.
És bár ez a megnyilvánulási forma a természetes hozzáállás alapvető feltétele kellene, hogy legyen, manapság örülhetünk, hogy akadnak közöttünk élő és tevékenykedő hozzá hasonló fehér hollók.
Egy ok pluszban amiért őszintén kívánok sportsikereket a „Múmia Hárem Brutáliájának”!
„múmia”
Megjelent: 1264 alkalommal