2017. január 21., szombat 18:59

Fontos információk a Fit Modell Anyuka versennyel kapcsolatban

Írta:  vida zoltán
Értékelés:
(0 szavazat)

A Bodysport Kupán megrendezendő Fitness Modell Anyuka versennyel kapcsolatban szeretnék néhány rémhírt, tévhitet eloszlatni.

A kategória megálmodója, Palatinus Tünde a facebookon feltette az általa ajánlott Fitness Modell Anyuka edzők listáját.

Ezzel kapcsolatban szeretnék néhány tévhitet eloszlatni, mert sajnos nagyon sokan félre értették a kezdeményezés lényegét.

Az ajánlás nem azt jelenti, hogy csak ezeknek az edzőknek a segítségével lehet a versenyre készülni, azt pedig pláne nem, hogy azok a versenyzők, akik ezeknek az edzőknek a segítségével készülnek, bármi előnyt élveznének.

Bárki indulhat, más edzők segítségével, és akár segítség nélkül is, önállóan készülve.

A versenyen a sorrend a színpadi teljesítmény alapján dől el, semmi más nem számít.

 

Az ajánlás egy segítség, aki tanácstalan, nincs a sportágban jártas edzője, nem biztos magában, akkor ezekhez az edzőkhöz fordulhat.

Palatinus Tündi nagyon lelkes, szereti amit csinál, de nem tud 100 anyukával foglalkozni, a legjobb szándék mellett sem.

Így országszerte olyan megbízható edzőket próbált ajánlani, akiknek a tudásában, szorgalmában, és a hozzáállásában maradéktalanul megbízik.

Akiket ismer, és elismer.

Természetesen vannak más edzők is, akik sikerrel képesek megoldani a feladatot, sőt olyan anyukák is, akik képesek önállóan is felkészülni.

Nincs ezzel semmi gond, őket is szeretettel várjuk, nem fognak e miatt hátrébb kerülni, mint már írtam, csak a színpadi teljesítmény számít, hogy kinek a segítségével sikerült a formát összehozni, a színpadon nem számít.

Mivel a Bodysport Kupán több Fitness Modell Anyuka kategória is lesz, úgy éreztem, meg kell szólalnom a kérdésben, mert sokan nem értették, mi Tündi valós szándéka az edzők ajánlásával.

Remélem, ezek után mindenki érti, mi az ajánlás szándéka, és mi a lényege.

A tanácsom az, aki még nem versenyzett, vegyen igénybe edzői segítséget, még ha a fizikum tökéletes is, azt meg is kell tudni mutatni, a színpadi mozgáson helyezések múlhatnak.

Az edző választása magánügy, mindenki válasszon elképzelése szerint, az ajánlás arról szólt, akinek nincs elképzelése, kihez forduljon, annak legyen egy támpont, kiket keressen.

Vida Zoltán

Megjelent: 2974 alkalommal