2017. április 02., vasárnap 19:32

Fontos információk a Bodysport Kupáról!

Írta:  vida zoltán
Értékelés:
(0 szavazat)

Fontos információk a Bodysport Kupáról!

Első sorban egy új szponzori kezdeményezést szeretnék közölni, ami úgy vélem, nagyon jó kezdeményezés, nagyon pozitív a sportág népszerűsítése szempontjából.

A Superior cég a Bodysport Tehetség Kutató Kupa abszolút testépítő bajnokát egy éven keresztül támogatja termékeivel, havi 20 000 Ft értékben.

A 21 év alatti, a 24 év alatti, és a 24 év feletti testépítő kategóriák győztesei megmérkőznek az abszolút bajnoki címért, és a győztest a Superior cég egy éven keresztül támogatja, a fent leírt mértékben.

A Pro Nutrition cég a Bodysport Kupa nemzetközi szabadidős verseny, NAC, WABBA VB kvalifikációs verseny egy kategória győztesét fogja támogatni, havi 30 000 Ft értékben, egy éven keresztül.

Hogy ez melyik győztes lesz, azt a cég képviselői fogják kiválasztani.

 

A felajánlást nagyon köszönjük, magunk, és a versenyzők nevében is!

A Bodysport Kupán mindig sokan panaszkodnak a sorban állás miatt, hogy több mint egy órát vártak a regisztrációra.

Éppen ezért, hogy ez megszünjön, lehetőséget biztosítok az elő regisztrációra, a Vida Fitneszben, szerdánként 17-18 óráig.

Vida Fitnesz címe: Budapest, 1119 Fehérvári út 87. 3. emelet.

Még négy alkalommal lehet regisztrálni, április 5.-én, 12.-én, 19.-én, és 26.-án.

A verseny hetében már nincs mód elő regisztrálni, aki a fent közölt alkalmakat kihagyja, már csak a verseny reggelén lesz rá módja, hogy regisztráljon.

Csak azokban a kategóriákban lehetséges elő regisztrálni, ahol nincs súlyhatár, amelyik kategóriában mérlegelni kell, abban csak a verseny reggelén lehetséges regisztrálni.

Sajnos eddig kevesen éltek a lehetőséggel, pedig nagyon hasznos lenne, a szervezőknek is, és a versenyzőknek is.

Aki elő regisztrál, megkapja a rajtszámot, mentesül a sorban állástól, és kizárólag a versenyre tud koncentrálni, és nem kell reggeltől kijönnie, ha a kvalifikációs versenyen indul.

Sajnos eddig viszonylag kevesen éltek a lehetőséggel, amit sajnálok, ezek szerint szeretnek sorban állni, csak akkor viszont ne legyen panasz, ez mindenkinek a saját döntése.

Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánok!

Vida Zoltán

Megjelent: 2558 alkalommal