2007. december 27., csütörtök 22:26

Meghívó megbeszélésre a testépítés és fitness jövőjéért

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Szombaton (dec.15-én ) a Vida Fitnessben készült interjúk alkalmával a testépítés néhány prominens alakjával - Szakács "Gyurma" , Kozaróczy "Bold Devil", "Tozo", Sára "Fráter" György, Vida Zoli - felvetettem és most írásban is megteszem a következő felkérést;

Sporttársak, barátok ! Mi történne ha egyetlen alkalommal félretennénk elveinket, valós vagy vélt sérelmeinket és összejönnénk egy elbeszélgetés, vélemény nyilvánítás, nézeteltérések rendezése céljából ,akár a Vida Fitnessben is ( Vida Zoli támogatja az ötletet teljes mellszélességgel, és erre a célra a termet is biztosítja ). Közös a célunk úgy vélem , azonosak a szándékaink azaz szolgálni a sportágat és a versenyzők érdekeit, tegyük hát azt függetlenül attól ki hol gyúr , hogy hívják , milyen táplálékkiegészítő cég termékeit fogyasztja.
Ha elhatároztuk , hogy megpróbáljuk menteni a menthetőt -és ez a testépítés mely mint tudjuk a társadalom és a média mostoha gyermekként kezeli - sőt tovább megyek a különböző megnyilvánulások mezsgyéjén, a sors szörnyszülötteinek tekintenek számkivetésre ítélve, az idő útvesztőjében sanyargunk, és mit teszünk ?! Szétverjük mi magunk is, semmi esélyt nem adván a túlélésre.Töprengjünk el végre van-e ennek logikus értelme? Ha igen, árulja el már végre valaki hadd értsem meg én is mi az? A gyehennára ítéljük azokat kik galyra vágják - mindenféle doppingbizottságok, a sport tisztaságára hivatkozó önjelölt prókátorok, médiaszervek.... és sorolhatnánk- ne álljunk mögéjük a sorba!



Alapjában nem vagyok egy optimista fajzat-az élet megtanított a jogos pesszimizmusra- mégis felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, ha valamennyien elfogadjátok a meghívást-teremvezetők, versenyzők, hírszerkeztők, tápkiegészítők forgalmazó cégek képviselői, és a sportág más szakemberei- kompromisszumra juthatunk, hogy vállvetve visszarántsuk a sportágat száműzetése sötét mélységeiből a felszínre, ahol méltó helye teremtetett, a nagyérdemű elé a nyilvánosságra, valamint a szószerinti és a szimbolikus értelemben vett fényre.

A Bodysport fórumára jelezzétek amennyiben szándékotok pozitív, és ha összegyűlünk teljes( vagy majdnem teljes) létszámban az érintettek (napjaink tevékeny személyeire gondolok) rögzítünk egy mindenki számára megfelelő hétvégi (teremzárás utáni) időpontot, hogy a megbékélés jegyében, de mindenek fölött a sport érdekében vitassuk meg hogyan továbbmit tehetünk e nemes sportért, ,-tavaszi versenyek,verseny szervezésben való segitségnyujtás ötletek stb.- mely egyértelmüen magán hordja mestersége címerét, majd egy békülő jobbot nyújtva egymásnak kemény munkához lássunk!!!

Számítunk mindenkire ki tenni akar valamit a testépítésért.

Sportbaráti üdvözlettel azok nevében akik hajlanak az ötletre, Lakatos " Múmia" Mihály

Megjelent: 490 alkalommal