2008. február 25., hétfő 21:40

Ha Vajdaság,akkor Liszka...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
...legalább is a műfaj ismerősei körében. Erdélyi körutamat követően alig néhány nappal- szintén az Activita különítményével-átruccantunk a Vajdaságra.

Nem nehéz kitalálni,elsődleges célpont Liszka Péter világbajnok,a szerb testépítés egyik meghatározó alakja volt.Mi tagadás irigykedve szemléltem pazar formáját, tekintélyes méreteit, és elégedetten nyugtáztam, hogy 50 fölött is létezik aktív badis élet.



Péter esete annál is inkább érint érzékenyen,mert magam is célkereztben vagyok a fél százat illetően (június 14-én a Herkules kupa napján töltöm az 50-et).



Maradjunk egyelőre Liszkánál és a Vajdaságnál.Ezúttal csak megerősödött bennem az a nézet mely szerint Liszka Péter nem csak egy nagy bajnok,és nagyszerű sportember hanem "ember" a szó legnemesebb értelmében. Egy rövid edzés klippet követően melyet engedelmével rögzitettem,készséggel állt rendelkezésre egy rövid interju erejéig. Kovács Noémi fitness forma bajnok szintén bemutatott egy rövid edzést,és ő sem úszta meg egy rövid riport nélkül. Bácska Topolyáról átsuhantunk a 30 km-re fekvő Keresztúrra,a női testépítés egyik karizmatikus figurájához Balogh Ilonához,ki 45-éves kora ellenére sem adja fel versenyzői pályafutását,sőt a profizmus gondolatával kacérkodik.

Úgy érzi amatőr szinten nyújtott maradandót-világbajnok, európa bajnok,többszörös nemzeti-és nemzetközi kupagyőztes, (mi kell még?) itt az idő,hogy profiként is bizonyítson.

Liszkának a magyar testépítők nevében szent igéretet tettem,hogy a május 17-én megrendezendő Toldi kupán,melyet ő maga szervez Bácska Topolyán ott leszünk egy-lehetőleg-népes mezőnnyel.



(az edzés klippeket valamint a riportokat rövidesen megtekinthetitek itt a bodysport weboldalon.)



"múmia"
Megjelent: 1064 alkalommal