2008. április 15., kedd 21:18

Palecian Miss Boxing Judit felkészülése a tavaszi versenyidényre

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Bár a profi ökölvívás még mindig az első helyet foglalja el Judit életében, lassan az ámítás, hitegetés ideje, hogy ekkor meg amakkor lesz vb. címmérkőzés véget ér.
Ha a fölösleges stresszre, és bizonytalanságra pazarolt energiáját ,a testépítésre fordítja, minden bizonnyal hatással lenne a felkészülésére, és nem itt tartanánk.
Már így is élete tán legnagyobb testsúlyát sikerült elérnie {51-52 kg.} Persze tudjuk, jól jönne még egy 4-5 kg, de apró léptekkel az évek során tán ez is bekövetkezik.



A napokban kezdjük a formába hozást. Többek között a május 23-26-a között Macedóniában megrendezendő női eb-re készül,román színekben {kettős állampolgár}.



Maradjunk a realitások talaján, tisztában vagyunk vele, hogy nem sok babér terem Judit számára egy ilyen kaliberű versenyen, de szponzora állja a verseny összes költségét, ezért vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget.



Nyílván az adott körülményeknek megfelelően, komolyan veszi a felkészülést minden egyes fellépésére-román Masters Bajnokság {május 17},E.B..{május 23-26}, Szuperkupa {május 31}. valamint Herkules kupa {jún. 14}, na meg egy esedékes profi box világbajnoki címre.
Valljuk meg, az aktuális helyzetben ennek lehetősége olyan távol áll, mint Makó Jeruzsálemtől.



Az elmúlt idényhez képest javult a tömege-mint említettem-, gyenge pontján, a lábán is sikerült korrigálni. Természetesen van még bőven javítani való, de ezek már bíztató előjelek.
Ha a szálkásítást sikerül úgy megoldani, hogy tömege is megmaradjon, akkor úgy érzem, jó úton vagyunk.


"múmia"
Megjelent: 524 alkalommal