2010. december 27., hétfő 22:08

Ingyenes szakmai segítség a Vida Fitness bérleteseinek

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Észrevételem szerint elég sokan próbálnak komolyabban edzeni a Vida Fitnessben.
Egy részük, aki anyagilag megengedheti magának, személyi edző segítségével edz, de úgy gondolom, a vendégek jelentős része nem fogad személyi edzőt, akár anyagi okok, akár más okok miatt, nekik szeretnék segítséget nyújtani.
Sokan kérdezgetnek edzésről, táplálkozásról, de mikor pultban dolgozom, a segítségnyújtásnak vannak korlátai.
Ezért úgy döntöttem, kísérleti jelleggel minden hónapban egy szombatot arra szánok, hogy ingyen segítséget nyújtok az érdeklődőknek.
Az első alkalom január 15.-én lesz, 11-14 óráig.

Első körben az edzéssel kapcsolatos kérdésekre fogok válaszolni, gyakorlatsorokat dolgozok ki azokra az izomcsoportokra, amelyekkel a vendég elégedetlen, vagy edzésében bizonytalan.
Minden olyan érdeklődőt várok, aki havi bérletes a Vida Fitnessben.
Több mint tizenöt éve foglalkozom élversenyzőkkel, eddig elsősorban az ő felkészülésükre koncentráltam, kissé a vendégekkel végzett szakmai munka emiatt háttérbe szorult.
Ezen szeretnék most változtatni, remélem a vendégek megelégedésére.
Az ideális az lenne, ha az érdeklődők jelentkeznének a recepción, időpont megjelöléssel, a kérdés jellegével, hogy lehessen tervezni az időpontokat, és a hasonló kérdéseket feltevőkkel egy időpontban tudjak foglalkozni.
Remélem, minél többen igénylik majd a segítséget, hiszen szívesen segítünk, és nekünk fontos, hogy a bérleteseink jól érezzék magukat, fejlődjenek, és adott esetben ők is tudjanak segíteni olyanoknak, akik nem igazán szabályosan edzenek az edzőteremben.
Vida Zoltán
Megjelent: 4700 alkalommal