2011. március 13., vasárnap 19:33

Lakatos Misi, Palecian Judit szeminárium Szarvason

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Talán nem követtünk el "szarvas" hibát Palecián Judittal amikor elfogadtuk a meghívást a 18.000 lakosú délmagyarországi kisvárosba, melynek sajátos arhitechtonikája még őrzi a város dicső művészi múltját.
Bakula János a Plastofit terem tulajdonosa és Horváth Orsi teremvezető- edző hívó szavára, (Orsi indult az első Bodysport Kupán, és a magyar bajnokságon is 2007-ben a fitness forma kategóriában) azonnal igent mondtunk, és nem bántuk meg.

A szervezők tárt karokkal vártak, luxus szállás a Lux Panzióban, csirkemelles vacsora megspékelve eredeti zöldség salátával Kis Csaba módra, aki túl azon, hogy remek szakács, egyben Horváth Orsi férje.
Egy ilyen minta férj szent ereklye manapság, melyet érdemes megbecsülni egy mai házasságban. Tehát szarvas hiba kizárva Szarvason.
A terem vendégeivel edzésmódszerekről, a gyakorlatok szabályos kivitelezéséről, táplálkozásról beszélgettünk, majd ezt követte egy kötetlen társalgás, mely kitűnő hangulatban zajlott.

Másnap a Körös TV. felkérésére egy rövid interjúval kezdtük a napot, majd következett a bemutató, melyet a nem túl népes közönség őszinte hozzáállása tette igazán hangulatossá.

A búcsú pillanata bár szomorú volt, fájó melankóliája valahol lelkünk mélyén mégis Pandora szelencéjébe zárt reményét őrzi, hogy talán lehet még folytatása a szarvasi nyílt napoknak.
"múmia"
Megjelent: 360 alkalommal