2011. április 13., szerda 12:08

Lakatos Misi a Vezér Fitnessben

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Felemelő érzés, hogy nagyobb kaliberű sporttársaim mellett mint: Kathi Béci, Vörös Zoli,...és sorolhatnám, kiket gyakorta meghívnak különböző szemináriumokra, az utóbbi időben szerény személyem is egyre több hasonló meghívást kapok.
Decemberben, Békéscsabán, nemrégiben Szarvason jártam Palecián Judittal, ezúttal Debrecenben a Vezér Fitnessben, egy hétvégi szemináriumon vettem részt, Kecskés Zoltán egykori válogatott súlyemelő, és Melinda asszony meghívására.

A két napos rendezvényen eszmecserét folytattunk a terem vendégeivel, edzéselméletről és a táplálkozás fontosságáról.
Ezt követte egy hosszúra nyúló edzés bemutató, aminek a lényege a gyakorlatok szabályos végrehajtásának elsajátítása volt, edzés módszer kombinációk, variációk, és az egyszerűségre való törekvés lényege.

Slusszpoénként a show jellegű bemutató sem hiányozhatott a szeminárium repertoárjából, melyet a Vezér Fitness üdvöskéjével, Hajdrik Marcsival, adtunk elő, aki nem mellékesen fitness forma magyar bajnok.
A lelkes közönség vastapssal jutalmazta szerény produkciónkat, tanúbizonyságát adva annak az egyszerű tényállásnak, hogy ott bizony nemcsak gyakorolják, hanem szeretik is a sportágat.

A rendkívüli vendégszeretetet, a fergeteges hangulatot követően mi mást mondhatnék mint: jöhet a következő!
"múmia"
Megjelent: 1068 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Interjú a "Múmiával"...