2012. június 22., péntek 13:39

Újabb edzővideó a Vida Fitnesz youtube csatornáján: karedzés

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Versenyzőink teljes erőbedobással készülnek az őszi idényre.
Most egy karedzést mutatunk be, Major Zsolt, Andrasek Krisztián, Nex Martin segítségével.
Mindig hangsúlyozom, a felvételen látható edzés egy ésszerű alternatíva, amit érdemes kipróbálni, de nem örök érvényű igazság, nem mindenkinél ez a megoldás kulcsa, hiszen sokan vagyunk sokfélék.
Videó megtekintése
Nyilván én jónak tartom, hiszen ezért ajánlom, erre többek közt Major Zsolti az egyik referencia, hiszen 67 kg-osan jelentkezett nálam 4 évvel ezelőtt, ez 2007-ben volt, mikor a Superbodyn nem került az első 6-ba, az open kategóriában.
Négy év közös munka után Zsolti a következő eredményeket érte el:
nyert 2 Superbodyt, 2 Bodysport Kupát, 2 N.A.C. Universumot. 

Zsolti legutóbbi versenysúlya a 2011-es N.A.C. Universumon 88 kg volt.
Vagyis több mint 20 kg-al több, mint 2007-ben.
Andrasek Krisztián és Nex Martin a feltörekvő generáció, mindketten nagyon elszántak, és nagyon szeretnének bizonyítani az őszi idényben.


Tehát a videóhoz visszatérve egy antagonista super szett karedzés, amiben kombináljuk az erőltetett ismétléseket a súlycsökkentéses túlterheléssel.
A gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy a biceps mindkét izmát, és a triceps mindhárom izmát szeparáltan terheljük, amennyire ez lehetséges, hiszen ezek az izmok nagyon összekapcsoltan működnek, teljes elkülönítés lehetetlen.
Az edzővideók készítése folytatódik, már készül a mell edzés videója, és tervben van egy női edzővideó készítése is, Fadgyas Vikivel, Fári Edinával, Üveges Mónival.
Remélem, hasznos munkát végeztünk, és páran elgondolkodnak a látottakon.
Vida Zoltán
Megjelent: 372 alkalommal