2012. július 07., szombat 16:32

A jövő testépítői: Lehoczki Máté, Albert Martin, Szőke Soma

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Mint minden sportban, a testépítésben is kell az utánpótlás, a lelkes fiatalok, akik első számú érdeklődési köre a testépítés, szinte minden szabadidejük ehhez kapcsolódik, ha nem is pont az edzéshez, de minden egyébhez, ami a testépítéssel kapcsolatos.
Most három ilyen fiatal testépítőt mutatok be, aki a Vida Fitnesz rendszeres vendégei, edzéseiket mindig lelkesen, és motiváltan végzik.
Lehoczki Máté a legrutinosabb közülük, ő már több versenyen is indult, az I.F.B.B. szövetségnél.

Volt magyar bajnok, és nyert magyar kupát is, a 65 kg alatti testépítő kategóriában.
Máté jelenleg 66 kg, a magassága 169 cm.

Ősszel szeretne komolyabb versenyeken indulni, Bodysport Kupa, Superbody.
Albert Martin 19 éves, 184 cm, jelenleg 86 kg.

Két éve edz, egy éve komolyabban, az alapokat Kormány Misi segítségével sajátította el, mióta Budapesten él, a Vida Fitnesz vendége.
Martin nagyon tájékozott a testépítés elméletét illetően, magam is meglepődöm, milyen dolgoknak is utána olvas, és mi mindent tud ezzel kapcsolatban.

Szőke Soma nagyon fiatal, 17 éves, 177 cm, és 77 kg.
Fél éve edz komolyabban, Simon Gabi az edzője, szerencsére ez látszik is rajta, sokat fejlődött.

Három lelkes fiatal, akik szabadidejüket az edzőteremben töltik, jól érzik magukat a teremben, szinte a második otthonuk.
Hogy mikor fognak versenyezni, és melyikből lesz bajnok, azt még nem lehet tudni, de életformájuk a testépítés, önmagukhoz képest fejlődnek, egészségesek, és ez a lényeg.
Hamarosan készen lesz a Vida Fitnesz új weblapja, és ezen több ilyen lelkes, törekvő fiatalt szeretnék bemutatni, és végigkísérni a fejlődésüket.
Vida Zoltán
Megjelent: 589 alkalommal