2012. július 10., kedd 22:58

Újabb edzésvideó a Vida Fitnesz youtube csatornáján: melledzés

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Alapozó edzésvideóink utolsó része is felkerült a youtube-ra, ezúttal egy melledzés alternatíva, Kohári Ricsivel, Andrasek Krisztiánnal, Rácz Balázzsal.
A videó elsősorban a Vida Fitnesz vendégeinek nyújt támpontot az edzéshez, hiszen elég speciális gépeken edzünk, amik más termekben nem biztos hogy megtalálhatók.
Videó megtekintése

Ez a melledzés elsősorban a mellizom alsó részét célozza, akinek ez a terület problémás, annak szerintem egy próbát megérdemel.
Mindig hangsúlyozom, ezek az edzések alternatívák, szerintem nyilván ésszerű programok, de nem örök igazságok, amik mindenkinél, és egyformán működnek.

Nyilván számtalan más variáció is létezik, hiszen nincs két egyforma ember, két egyforma alkat, így nyilván vannak eltérések abban, hogy kinek mi a hasznos.
És ez így van jól.

A gyakorlatok szabályos végrehajtása azonban alap kéne legyen, egyrészt a gyorsabb fejlődés, másrészt a sérülések elkerülése miatt.
És sajnos sok nehezen magyarázható dolgot látok, erőgyakorlatok készségszintű végrehajtását, kis terheléssel, izoláló gyakorlatokat nehéz súllyal, szabálytalanul, rángatva.

Nyilván ezen egy videó megtekintése nem segít, aki már megrögzött ezekben a hibákban, azt nem lehet ebből kibillenteni, de akik most kezdik talán az alapokat elsajátíthatják a videók segítségével.

Hamarosan újabb videókkal jelentkezünk, első körben a Vida Fitnesz közel 200 eszközének helyes használatának bemutatása lesz a következő sorozat, izomcsoportonkénti lebontásban.
Vida Zoltán
Megjelent: 578 alkalommal