2012. augusztus 29., szerda 13:27

Soós Bernadett a formába hozás kezdetén

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Berni tavaly fél éves felkészüléssel harmadik tudott lenni az N.A.C. Világbajnokságon, fitneszben.
Utána azonban csak készség szinten edzett, durván két hónapja úgy döntött, felkészül az őszi idényre.
Berni az eltelt két hónap alatt hatalmasat változott, öt kilóval több lett a súlya, és az izomzata is sokkal feszesebb lett.
A héten már diétázik, egyenlőre mennyiségi korlátok nélkül, jövő héttől azonban már a mennyiségekre is figyelünk.

Berni első versenye a Pro Nutrition Grand Prix lesz, itt fitnesz modellben indul, majd a Bodysport Kupán fitneszben versenyez, a Superbodyn ismét modellben indul, majd fő versenyén, az N.A.C. Universumon fitneszben szeretne csúcsformában versenyezni, és dobogóra állni.

Berni alkatilag nagyon jó adottságú versenyző, nőies megjelenésű, az alapozása is remekül sikerült, ott izmosodott legtöbbet, ahol kellett, gondolok a farizomra, a combfeszítőre, és a combhajlítóra.

A kidolgozással biztos nem lesz gond, nagyon gyors az anyagcseréje, inkább arra kell nála figyelni, ne fogyjon túl gyorsan, ne legyen túl száraz idő előtt.

Mivel versenyszerűen rsg-zett, így a gyakorlatával sem lesz különösebb probléma, és mivel versenyzett már fitneszben, van rálátása, milyen jellegű gyakorlatot várnak a tőle a bírók.

A pózolása is rengeteget javult, egyre kevesebb a tartáshibája, és egyre gyorsabban megtalálja a helyes pózokat.
Mire kell, szerintem közel tökéletes lesz.
Természetesen nem maradt el a közös gyakorlás sem, csatlakozott Simon Gabi, és Rácz Balázs is, néhány közös kép erejéig.
Berni felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 221 alkalommal