2013. április 01., hétfő 13:43

Jenei Pisti hat héttel a Bodysport Kupa előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Pisti magasságához mérten az egyik legnagyobb izomtömeggel rendelkező magyar testépítő.
Pisti 172 cm, és jelenleg 114 kg.
Mivel Pistinek nincsenek olyan klasszikus arányai, mint mondjuk Molnár Petinek, így Pisti ezt a hiányosságát csak hatalmas méreteivel, illetőleg nagyon mély definícióval tudja ellensúlyozni.
A képeket nézve, a méretek rendben vannak, azonban definícióban Pistinek még sokat kell javulnia, hiszen első versenye, a Frey Classic pontosan három hét múlva lesz.
A verseny súlyát 100-102 kg környékén tippelem, ami azt jelenti, Pistinek legalább 12-14 kg kell fogynia, 3 hét alatt.

Ez elég radikális súlyvesztés, rövid idő alatt, én nem vagyok híve az ilyen gyors fogyásnak, jobban szeretem, ha a formába hozás nem marad a verseny előtti utolsó három hétre.
Pisti azonban rutinos versenyző, gondolom tudja mit miért csinál, ismeri a saját testét, nem az első diétája, remélem sikeres lesz amit kitalált, hiszen minden szervezet más.

A nátrium megvonásra elmondása szerint radikálisan reagál, képes 6-7 liter vizet veszíteni egyetlen hét alatt.
Ezt figyelembe véve a 12-14 kg 3 hét alatt nem is sok, hiszen az utolsó két hétben 6-7 kg elvesztése erről a definícióról még normálisnak mondható.

Pistinek egyébként sem a mérleget kell figyelnie, hiszen méreteiben hatalmas, az is bőven belefér, hogy akár 1-2 kg izmot is feszítsen, a nagyon mély definíció oltárán.
A Frey Classic-on Pisti szeretne az első 5-ben végezni, ami nem lesz egyszerű, hiszen csak olyanok indulhatnak, akik voltak már döntősök vagy a V.B-én, vagy az Universumon.
Ezt figyelembe véve nehéz bármit tippelni, de szerintem ha Pisti annyira száraz lesz, mint amennyire hatalmas, akkor nem lesz gond.
Pár hét múlva minden kiderül, remélem minden úgy sikerül, ahogyan eltervezte, és ott lesz a döntőben, a legjobbak között.
Vida Zoltán
Megjelent: 1184 alkalommal