2013. április 26., péntek 23:21

Kökény Béla a Vida Fitneszben

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ma edzőtermünk vendége volt Kökény Béla, aki egy melledzésre látogatott hozzánk, melyről Andrasek Krisztián révén videó is készült.
Béla még nekem is sokkoló látvány volt, a maga 120 kg-os testsúlyával, melyhez 172 cm magasság társul, a karja jelenleg 57 cm begyúrva, ami egy egészen elképesztő látvány.
Béla alig 2 éve tűnt fel a testépítő versenyeken, rögtön az első versenyén olyan versenyzőket előzött meg mint Füzesi Tibi, és Major Zsolt.
Egy ilyen kezdés után egyértelmű volt, hogy nemzetközi szinten is eredményes lesz, rögtön az első évben W.A.B.B.A. Világbajnoki címet nyert.

Tavaly ősszel bomba formában versenyzett a Pro Nutrition Grand Prix-en, ahol csak az iráni világbajnok előzte meg, és második lett.
Sajnos egészségügyi okokból nem tudott tavaly ősszel több versenyen indulni, de idén ősszel nagy visszatérésre készül, a méreteit és a mutatott formát látva Béla az őszi idény egyik nagy favoritja lehet.

Béla nagyon szimpatikus, őszinte testépítő, aki nem foglalkozik a nehézségekkel, pletykákkal, minden erejével a saját felkészülésére koncentrál, amint látható, eddig sikeresen.
Méreteit tekintve, ha figyelembe vesszük a testmagasságát, egyértelműen Béla a legnagyobb izomtömeggel rendelkező magyar testépítő.

Ha kihozza magából azt a formát, ami a képességei alapján benne van, bárkivel szemben esélyes lehet, itthon és külföldön egyaránt.
Béla felkészülését figyelemmel kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1224 alkalommal