2013. április 27., szombat 15:33

Major Zsolt nyolc hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Zsolti nyolc hete kezdte a vastagítást, nyolc hete 89 kg volt, most 94 kg a testsúlya, úgy hogy közben a formája is javult.
Zsolti nagyon nehezen tudja növelni a súlyát, de amit növekszik, az minőség, nem hajlamos a vizesedésre, zsír pedig végképp nem jön rá.
Zsolti arányaiban szinte hibátlan, szépek az izomtapadásai, minden izma egyformán kidolgozott, pár hét alatt bármikor színpadképes formában van.
A cél a vastagítás végén a 98 kg-os testsúly elérése, legalább ilyen formában.

Zsolti nagyon következetes testépítő, próbál mindenre figyelni, azonban nem a testépítésből él, van polgári foglalkozása, ami azt jelenti, alkalmazkodnia kell bizonyos körülményekhez, a megélhetése érdekében.
Nyilván a munkahelyén is próbál idejében táplálkozni, de az is előfordul, hogy ez nem mindig sikerül.

Talán erre a körülményre kell egy kicsit jobban felkészülni, Zsolti növekedésének ez a körülmény a legnagyobb gátja.
Élni viszont kell, Zsoltinak nagyon jó állása van, a munkahelyén támogatják a felkészülését, anyagilag és erkölcsileg egyaránt.

Zsolti már nyert 2 Universumot az N.A.C. szövetségnél, tavaly azonban egyetlen ponttal elvesztette az első helyet román riválisával szemben.
Idén azt szeretné, ne nagyon kelljen gondolkodniuk a bíróknak, rögtön az első összevetésen legyen egyértelmű, ő a legjobb.

A képeket nézegetve jó úton halad, ha sikerül felpakolnia a fentebb említett 4 kg, szerintem bárkinek komoly ellenfele lehet.
Remélem, így lesz.
Zsolti felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 254 alkalommal