2013. május 22., szerda 22:41

Kohári Richárd biztató formában...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ricsi 3 évvel ez előtt jelent meg nálam az edzőteremben, már akkor is feltűnt, milyen kiváló adottságokkal rendelkezik, pedig akkor még csak 67 kg volt, ami a 177 cm-es magasságához képest nem volt valami sok.
Az óta már sok minden történt, nyert Superbodyt, volt 6. az N.A.C. Universumon junior, illetve atletic kategóriában, és nyert Svájcban az N.A.C. Openen, atletic kategóriában.
Most az alapozás kezdeti szakaszában 93 kg a testsúlya, remek formában, 2 hét alatt színpadképes formába tudna kerülni.
Persze erre nyilván nem kerül sor, Ricsi az őszi idényre készül, és úgy néz ki, nem bír már befogyni az atletic kategóriába, hanem nyílt testépítésben fog versenyezni.

Ricsi fő erénye az esztétikum, Molnár Petihez hasonló arányai vannak, a kidolgozása is kitűnő, és ha semmi nem jön közbe, szerintem a tömeggel sem lesz gond.
Ősszel nagyjából 93 kg körüli versenysúlyt tervezünk, Ricsi képességeit tekintve ez reálisan elérhető, hiszen Ricsi még nagyon a pályafutása elején jár, óriási tartalékai vannak.

A pózolása is szinte tökéletes, azon kevesek közé tartozik, akiknek van érzékük a pózoláshoz.
Véleményem szerint Ricsi testépítésben is sikeres lehet, hazai és nemzetközi szinten egyaránt, akár már az őszi idényben.

Ma még egy barátom is meglátogatott, Kapusi Laci Debrecenből, Ő sajnos több évet kihagyott, volt már 2. Superbodyn, 3. Bodysport Kupán, és fontolgatja a visszatérést.
Alkatilag Laci is tehetséges, most kezdi az alapozást, jelenleg 112 kg, szeretne felmenni legalább 120 kg-ig, és esetleg akkor elgondolkodna az őszi idényen.

Mind a két versenyző nagyon szerény, szimpatikus ember, akiknek van alázatuk a sport iránt, remélem mind a ketten jól szerepelnek majd az őszi idényben.
Vida Zoltán
Megjelent: 756 alkalommal