2013. augusztus 05., hétfő 21:10

Felkészülés az őszi idényre: Simon Attila

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Először egy fontos, de nem idevágó információ: működik a galéria, befejeződött a bodysport frissítése, már minden elérhető, épp ideje volt.
Attila ezen a héten kezdi el a diétát, első versenye a Pro Nutrition Grand Prix lesz.
Attila tavasszal 5. helyezést ért el az N.A.C. Világbajnokságon, fél éven keresztül Ő volt az edzőpartnerem, igyekeztem a lehető legjobban összerakni a felkészülését.
Attila a Szigethalmon, a Lord Body Fitneszben személyi edző, az egész élete erről a sportról szól, ha éppen nem edz, akkor másoknak segít, igyekszik átadni a versenyzés során megszerzett tapasztalatait, vendége épülésére.

Attila jelenleg 120 kg körül van, innen indul a verseny diétája, amit a szokott módon, lépésenként indítunk el.
Az első két hetet inkább ráhangolásnak mondanám, a kalória mérleg még nem lesz negatív, de minden értéktelen dolgot száműzünk az étrendjéből.

Attila arányaiban sokat alakult, a pózolása is szépen javul.
Elég hosszú volt neki az idény, a tavalyi őszi szezon óta nem pihent, így kérdéses, hány versenyt bír bevállalni az őszi szezonban.

Minden az elért forma függvénye lesz, ettől teszi függővé, hány versenyen indul el az őszi szezonban.
Attila versenysúlyát 105 kg körül tippelem, ami még az Ő magasságával is elegendő, a tömeggel szerintem nem lesz gondja.

A kidolgozása minimum olyan kell legyen, mint az N.A.C. Világbajnokságon, vagy még jobb, hiszen már vannak tapasztalásai, és fejlődni kell.
Attila valószínűleg nem versenyzi végig az őszi idényt, fő célja a jövő tavaszi N.A.C. Világbajnokság, az idei őszi idény ennek a felkészülésnek egy állomása.

Ez persze nem jelenti azt, hogy félvállról veszi a felkészülést, inkább azt jelenti, távlati célokra koncentrál.
Attila felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1147 alkalommal