2013. augusztus 31., szombat 20:48

Felkészülés az őszi idényre: Simon Attila

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Attila nagyon sokat fejlődött az eltelt egy év alatt.
Attila hatalmas termetű testépítő, 188 cm magas, jelenleg 114 kg.
Rácz Balázs mellett ő a Vida Fitnesz másik óriása, a Pro Nutrition Grand Prix-en megmérkőznek egymással, az egész idényben szinte minden versenyen azonos kategóriában indulnak.
Szerencsére ez nem okoz köztük semmi problémát, kimondottan jó viszonyban vannak.
Attila arányaiban nagyon sokat alakult, főleg a váll, hát szélességére, és a lábizmaira gondolok.

Nyilván egy év kevés volt, hogy minden hiányosságát tökéletesre csiszoljuk, de a régi képeit nézve a változás a fizikumában nagyon szembe tűnő.
Attila ősszel a Bodysport Kupán, a Superbodyn, az N.A.C. Svájc Openen, és a W.B.P.F. V.B. –én biztosan indul, az N.A.C. Universumon való indulása az elért eredmények, és a mutatott forma függvénye.

Attila az időszakhoz képest jó formában van, első versenyén a versenysúlyát 105 kg körül tippelem.
Attila nagyon következetes, mindenre maximálisan próbál figyelni, ami nagyon jó, viszont hajlamos túl reagálni apró, kellemetlen dolgokat, ami viszont nem túl szerencsés.

Attilát minden ehhez a sporthoz köti, edzőképzőt végzett, jelenleg is edzőként dolgozik Szigethalmon, a Lord Body Fitneszben.
Edzőként is nagyon maximalista, sokszor túlságosan is, mindenkiből a maximumot szeretné kihozni.

Ez néha jó, de vannak hobby sportolók is, akik nem minden áron akarják a céljaikat megvalósítani, csak a saját maguk által megálmodott módon, és ezt akkor is tolerálni kell, ha a kigondolt ötletek nem életszerűek.
Attila egy éve nem került az első 6-ba a Bodysport Kupán, tavasszal viszont 5. lett az N.A.C. V.B.-én, illetőleg 6. a W.A.B.B.A. Világbajnokságon.
Most is szeretne hasonlóan jól szerepelni, nemzetközi szinten az N.A.C. Svájc Open biztosan tervben van, a többi nemzetközi verseny már nem ennyire biztos, hiszen Attila tavaly ősz óta egyfolytában versenyekre készül, alig tudott regenerálódni.
Attila igazi sportoló, nagyon akarja a sikert, rengeteget fejlődött, hiszen alig 1 év alatt nemzetközi szintű versenyzővé vált.
Remélem, minden a terveink szerint alakul, és sikeresen szerepel majd a hazai, és a nemzetközi versenyeken egyaránt.
Attila felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1133 alkalommal