2013. augusztus 09., péntek 20:59

Felkészülés az őszi idényre: Bárdos János kihagyja...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
János tavasszal élete legjobb formáját hozta, 2. volt masters kategóriában a Bodysport Kupán, nyert Alzey-ban a W.A.B.B.A. által szervezett nemzetközi versenyen.
Jani a sikeres visszatérés után szeretett volna ősszel is versenyezni, el is kezdte a felkészülést, de sajnos különböző magán életi problémák, és az anyagiak miatt kénytelen volt lemondani a felkészülésről.
A formája alapján pedig lett volna keresni valója a masters mezőnyben, az alapozás jól sikerült, Jani 93 kg-ra ment fel, aránylag jó formában, szerintem a verseny súlya 83 kg körül állt volna meg, ami 3-4 kg lett volna több, mint tavasszal.

Sajnos, nagy valószínűséggel ez már nem derül ki, János majd nem biztos, kihagyja az őszi idényt, hacsak valami csoda folytán nem rendeződnek a körülmények, amelyek a versenyidény feladására kényszerítették.
Jani nagyon szeretett volna részt venni a Pro Nutrition Grand Prix-en, ez a cég segítette a felkészülését, de sajnos a körülmények másképp alakultak.

Mivel azonban sok barátja indul a versenyen, és a Vida Fitnesz összes versenyzője indul, Jani valószínűleg ott lesz Dézsen, ha nem mint versenyző, de mint segítő bizonyosan.
Jani persze nem adja fel, az hogy kihagyja az idényt, nem azt jelenti, hogy feladta, szereti a testépítést, a versenyzést, amint a körülményei rendeződnek, ismét visszatér, remélem mielőbb.

Addig is edzőként segít másoknak céljaik elérésében, hiszen személyi edzőként dolgozik, Janinak nem csak hobbyja, de megélhetése is a testépítés.
Remélem, hamarosan rendeződnek a körülményei, és ismét láthatjuk versenyezni őt a színpadon.
Vida Zoltán
Megjelent: 953 alkalommal