2013. szeptember 18., szerda 23:00

Felkészülés az őszi idényre: Rácz Balázs

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Balázs a Vida Fitnesz szelíd óriása.
Kimondottan üdítő vele dolgozni, nem panaszkodik, nem játssza el a hattyú halálát, nem esik pánikba, szép csendben teszi a dolgát.
Balázs hatalmas ember, 189 cm magas, jelenleg 110 kg.
A versenysúlyát 105 kg körül tippelem, tehát a Pro Nutrition Grand Prix-en a 100 kg feletti kategóriában indul.

Balázs már most jó formában van, és még van két hete a versenyig.
Még a farizmainak, a lábhajlító izmainak, és a combfeszítő izmainak sokat kell élesednie, felül nagyjából jó lehet, ha meghúzza a hátralévő időt.

Balázs minden változtatásra aránylag gyorsan reagál, így szerintem majdnem biztos, nem lesz gond, hozni fogja az elvárható formát.
A pózolása sokat javult, de mióta nem gyakorlunk együtt, sokat felejtett, így újra össze kell rakni a mozdulatokat, de szerintem ezzel sem lesz komoly gond, tavasszal már ment, szerintem most is menni fog.

Balázs a Bodysport Kupán, a Superbodyn biztosan indul, a többi verseny az elért eredmények függvénye.
Balázs kacérkodik a nemzetközi szereplés gondolatával, de ezt még nem döntötte el véglegesen, ez még képlékeny, előbb a hazai mezőnyben szeretne bizonyítani, ha ez sikerül, akkor szerintem tovább lép, és kipróbálja magát nemzetközi szinten is.

Bár hogy dönt, tiszteletben tartom a döntését, a versenyzés nem kényszer, mindenki saját maga dönti el, vállalja, vagy sem.
Balázs nem egy harsány, nagyot mondó típusú ember, hagyni kell a neki időt, hogy meghozza a saját döntését, ennyi év alatt megtanultam, nem helyes senkire ráerőltetni olyasmit, amit saját maga nem akar.
Balázs felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 968 alkalommal