2014. július 09., szerda 10:57

Felkészülés az őszi idényre: Rácz Balázs

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Balázs kihagyta a tavaszi idényt, próbálta növelni az izomtömegét, hogy az ősszel egy komolyabb fizikummal állhasson színpadra.
Balázs nagyon magas testépítő, 189 cm magas, jelenleg 116 kg, de még csak a felkészülés elején jár.
Balázs szerintem a vastagítás végén 120 kg felett lesz, a fotókon látható fizikumnál jobb fazonban.

Balázs nem egy harsány, életének minden pillanatát megörökítő testépítő, szép csendben, a maga ritmusában teszi a dolgát, különösebb noszogatás nélkül.
Természeténél fogva nem szereti a felhajtást, így a pózolást sem gyakorolja, hacsak rá nem szólok, ideje lenne elkezdeni a gyakorlást.

Balázsnak a pózolás a leggyengébb pontja, sajnos nem érzi a pózokat, és hajlamos a nehezen bevésett mozdulatokat éles körülmények között elfelejteni.
Pedig a jó eredmény eléréséhez elengedhetetlen a legalább megfelelő pózolás, a legjobb fizikum is értéktelen, ha nem tudják megmutatni.

Még rengeteg idő van az első versenyig, úgy gondolom, ha Balázs elegendő időt szakít a gyakorlásra, akkor nem lesz gond.
Balázs az időszakhoz képest jó formában van, élőben sokkal jobb, mint a képeken, a fent említett okok miatt.

Balázs a Pro Nutrition Grand Prix-en, a Bodysport Kupán, a Superbodyn biztosan indul, az összes többi verseny az előbb megnevezett három versenyen való szereplés függvénye.
Balázs nem egy elvadult testépítő, más dolgok is érdeklik, kétségtelenül a testépítés a legkedvesebb időtöltése, de nem az életcélja.

Felkészülésében mindig az ésszerűség határain belül mozog, nem vállal be radikális dolgokat, egy pillanatnyi jobb eredmény elérése érdekében.
Persze ezt nem azt jelenti, nem készül teljes erőbedobással, csak azt, hogy Balázsnak legfőbb szempont az egészség, a versenyeken elért eredmény csak ez után következik.
Balázs felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 998 alkalommal