2013. október 04., péntek 07:39

Felkészülés a Bodysport Kupára: Kohári Richárd

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ricsi élete legjobb formájában van.
Régebben mindig arra kellett vigyáznunk, ne fogyjon le túl gyorsan, most erősen gondolkodnunk kell, hogyan hozzuk le az atletic kategória súlyhatárára, és hogy egyáltalán érdemes e lehoznunk.
Valószínű lehozzuk, de nem lesz könnyű, hiszen Ricsi a képen 91 kg, a Bodysport Kupán a kedvezménnyel együtt is maximum 85 kg lehet.

Ricsi többet nem fog atletic kategóriában versenyezni, tehát ha visszafogy, nyilván azzal a céllal teszi, hogy mindent nyerjen ebben a kategóriában, ami lehetséges.
Ricsi genetikai adottságai elképesztőek, nincs gyenge pontja, főleg ha az atletic mezőnyt tekintem, ahol mérettel nem tudják megverni.

Ricsi a Bodysport Kupa után a Superbodyn is atletic kategóriában indul, és természetesen ott is nyerni szeretne.
Novemberben lesz a fő versenye, az N.A.C. Universum, ahol szintén szeretne még befogyni az atletic kategóriába, idén utoljára.

Nagyon szeretne szépen búcsúzni a kategóriától, nyerni szeretne az Universumon.
Adottságait tekintve ez reális elvárás lehet, ha be tud fogyni, szerintem a szárazsággal sem lesz probléma, de mint tudjuk, ez egy pontozásos sportág, és az Universumon legalább 30 induló szokott lenni a kategóriában.

Ricsinek szerintem ez lesz eddigi legnehezebb felkészülése, nem lesz egyszerű hozni a súlyát, de ha sikerül, a végén szerintem élete legjobb eredménye várja.
Ricsi nagyon szerény, céltudatos testépítő, minden felesleges sztár allűr nélkül.

Az elért eredmények, és a hatalmas fejlődés sem változtatták meg a jellemét.
Nagyon szimpatikus testépítő, remélem a rengeteg befektetett munka meghozza gyümölcsét, és Ricsi az őt megillető helyezéseket kapja majd a versenyeken.
Vida Zoltán
Megjelent: 248 alkalommal