2014. március 04., kedd 22:19

Újabb edzés videó a Vida Fitnesz youtube csatornáján: alapozó melledzés

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Mindig próbálunk újabb ötleteket bemutatni az edzés videóinkban, ez úttal egy alapozó, vagy népszerűbben tömegnövelő mell program alternatívát mutatunk be.
Az edző partnereim Plumbás Ádám, Németh Róbert, Simon Attila voltak, valamennyien a Vida Fitnesz versenyzői, akikkel egyébként is együtt edzem, és a szakmai stábunk aktív tagjai.
Videó megtekintése

Az edzés program a mellizmok edzését mutatja be, az alapozás időszakában.
Az edzést gimnasztikai bemelegítés után fekve nyomással kezdtük, egészen kis súlyról, magas ismétléssel, majd növeltük a súlyt, csökkentve az ismétlési számot, a végén 1x8 ismétlést nyomtunk egy viszonylag nehéz súllyal, majd súlycsökkentést hajtottunk végre.
Összesen 6-7 sorozatot végeztünk, majd a felső mellizmok edzése következett, állva melltől nyomással, illetve 45% ingás nyomással.
Összesen négy sorozatot végeztünk, piramisban.
Ez után a mellizmok alsó részére koncentráltunk, negatív ingás gépen végzett nyomással, illetve negatív lapsúlyos gépen való nyomással.
Négy sorozatot csináltunk, piramisban.
Tárogatással folytattuk, erősen koncentrálva a helyes mozgásra, négy sorozatot végeztünk, piramisban.
Az edzés végén izolálást végeztünk, impander gépen összenyomást, magas ismétlési számmal, szettben a nyújtott karú lehúzással, ami egy aktív nyújtásnak fogható fel.
Ezekből is négy sorozatot végeztünk.
Ez volt a mell programunk vége, nem is bírtunk volna ennél többet.
Nem dolgoztunk túl nagy súllyal, de nagyon figyeltünk a szabályos végrehajtásra, mert szerintem ez sokkal többet ér, mint nagy súllyal szabálytalanul edzeni.
Nyilván ez nem mindenkinek tetszik, de mindenki maga dönt, mit választ.
Mi ebben hiszünk, tehát így edzünk.
Aki kedvet kap, próbálja ki.
Vida Zoltán
Megjelent: 1668 alkalommal