2014. június 30., hétfő 11:16

Felkészülés az őszi idényre: Darók Patrik

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Patrik nagyjából 2 éve jelent meg nálam, Fister Andrissal együtt, hogy segítsek nekik, mert mind a ketten versenyezni szeretnének.
Az óta Andris már végig csinált 2 verseny idényt, Patrik azonban nem tudott felkészülni, különböző sérülések, és iskolai elfoglaltság miatt.
Most azonban úgy tűnik, elszánta magát a felkészülésre.

Patrik nagyon fiatal, 19 éves, korához képest hatalmas, a testsúlya jelenleg 100 kg.
Mivel a lábedzéseket nem vitte túlzásba, így Patrik úgy döntött, a men's physique kategóriában próbál szerencsét.

Patriknak ehhez a kategóriához jók az adottságai, széles a válla, a háta, ami a gyengéje, az pedig nem látszik, eltakarja a nadrág.
A gond nem az adottságokkal, hanem a munkával van, Patrik nem szeret diétázni, és legalább 15 kg felesleg van rajta, ahhoz képest, ami egy versenyre már elfogadható fizikum.

Mivel fiatal, gyors az anyagcseréje, ha normálisan elkezd diétázni, szerintem nagyon gyorsan fog változni a fizikuma, de ehhez az kell, végre vegye komolyan a felkészülést, van előtte erre élő példa, Fister Andris személyében.
Patrik szeretne versenyezni, sok mindenre hajlandó az edzések tekintetében, mindent megtesz, csak diétázni ne kelljen.

Pedig e nélkül nincs versenyforma, hiába van meg az adottsága, az még nagyon kevés, mellé kell tenni azt a több heti céltudatos étkezést, hogy az ígéretből valóság váljon.
Remélem, Patrik megfogadja ezeket az intelmeket, mert e nélkül nem érdemes neki állni a felkészülésnek, András sok mindenben tud neki segíteni, csak hallgatnia kell az okos szóra.
A lehetőség adott, a többi már Patrikon múlik, él vele, vagy sem.
Vida Zoltán
Megjelent: 1012 alkalommal