2007. november 06., kedd 06:25

"Hyperszálkásító étrend" paródia

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A Holt tengeri tekercsek egy titkos receptjét tárom fel most ímé tielőtettek megtört lelkű sorstársaim! (Felelősségem teljes tudatában kimerem jelenteni, ha nem paródia névvel illetném ezt az abszolúte komolytalan étrend baromságot, kerülne olyan delikvens ki símán bedőlne. Az emberi hiszékenységet szeretném ábrázolni az alábbi totál idióta zabatervvel :) Nem ám komolyan venni!!!

1.étk: 8db töpörtyű aminó ( ez összefutó láncú aminó, mangalica faggyúból kivonva.)
2.étk: karvalykeselyű agyának bal féltekéjéből készült rántott velő(eszenciális aminókban gazdag mint pl:L-monoxyd,L-távozok az élők sorából, vagy L-mész a sunyiba....)
3.étk: humusz giliszta gerincének 4-5-ös csigolyáiból készült pörkölt csipős tormával megtűzelve
4.étk: 5db öszetett vitamin gyöngybagoly sarkantyúból kivonva(krematóriumi technológiával elöállítva)
5.étk. Kalahári sivatagi sánta gekkószárnysuhogás, 3 db. száraz mélysóhajtással fűszerezve
6.étk. 30 font varangy tapadó korongjából készült főzelék bussman módra. Desszertnek: szalmaözvegy ványadt sejhajából készült piskotaszirom
7.étk: Lombhulló erdei száraz avarból porrá zúzott lassú szivódású protein turmix 3 dl forró libazsírban higítva, intravénásan betolva
8.étk: Közvetlenül lefekvés előtt: 1 db tesco fonottkalácsot egészben lenyelni, és Balassagyarmati öntvényradiátoron hason aludni( ez a mélyen barázdált sima hasizom fejlesztésnek titka)

Márcsak az hiányzik, hogy valamelyik elvetemült fanatikus hypergéniusz rákérdezzen; "honnan a büdös lótúróból szerezzem be a hozzávalókat ???"

Ígérem rövidesen komoly hangnemet ütök meg és folytatjuk a "Mumifikálódás kálváriája" címmel kétszer is közölt étrendalternatívát.

Minden sporttárstól elnézést kérek de olykor a léháskodás is hozzájárul, hogy könnyebben elviselhessük az amúgy is iszonyú diéta pokoli kínjait!!

"múmia"
Megjelent: 535 alkalommal