2009. augusztus 30., vasárnap 19:00

Tapasztalataim a Power Track termékekről (folytatás)

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Power Creatine 500gr

Mivel a kreatin monohidrát a testépítők szinte kötelező kiegészítője, ezért - főként tömegnövelési időszakban - én is kúraszerűen fogyasztom.
Segítségével viszonylag rövid időn belül jelentős és látványos izom- és erőnövekedés érhető el, mivel az izmok lényegesebben teltebbnek és feszesebbnek fognak látszani.

A kreatint a szervezet maga is előállítja, de megtalálható különböző ételekben, mint a húsokban is bár nagyon csekély mennyiségben. Egy adag (5 gramm) kreatin természetes úton (táplálékkal) való beviteléhez 1,1 kg minőségi marhahúst kellene elfogyasztani! Lényegesen egyszerűbb tehát, ha biztonságos, a szervezetet nem megterhelő módon, kiegészítő szedésével visszük be az izomfejlődéshez szükséges kreatint.

A kreatin alapvető szerepe az, hogy pótolja az edzés során felhasznált ATP mennyiségét. A Power Creatine feltölti az izmok kimerült kreatin raktárait, melyek a kemény edzések alatt hamar kiürülnek.
Mivel a kreatintöbblet energiához is juttat, így az edzésen nagyobb lesz a teljesítmény, melynek köszönhetően felgyorsul az izomzat kiépülése.
A Power Creatine nem csak az energizálásban játszik szerepet, hanem a kreatin sejttérfogat növelő hatásának köszönhetően az izomsejtek megduzzadnak, az izmok telté és feszesebbé válnak. Ennek okán, ha erő- és tömeggyarapodásra törekszem a Power Creatint bizalommal fogyasztom.
Ajánlom nektek is, nem fogtok benne csalódni. Nyílvánvaló, hogy a realitások talaján maradjunk és ne várjunk egyetlen kúrától Profi Grand Prix győzelmet, de segít áthidalni egy hullámvölgyet, fokozatosan beindul a várt fejlődés és az elért eredmények a feltöltési ciklust követően is könnyen fenntarthatók. /folytatjuk/ "múmia"
Megjelent: 614 alkalommal