2010. július 22., csütörtök 22:55

Interjú Torma Ferenccel

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Interjú sorozatunk a házi verseny junior kategóriájának második helyezettjével, Torma Ferenccel folytatódik.. Nála a szárazsága az, amit mindenki csodálva néz a Vida Fitnessben. Ilyen szintű felkészültséggel ő is eredményes lehet akár már az őszi versenyszezonban. Készülésének módszeréről és terveiről kérdeztük.


Hogy érezted magad a versenyen?
Szerintem remek hangulat volt a versenyen, én legalább is nagyon jól éreztem magam és másoktól is pozitív visszajelzéseket hallottam.

Mióta edzel a Vida Fitnessben és hogy érzed itt magad?
Körül-belül három, három és fél éve edzem itt. Nagyon jó felszereltséggel bír és sok elhivatott sortoló, testépítő versenyző jár ide, ami segít abban, hogy mindig meglegyen a kellő motiváció.

Mennyi időt készültél a versenyre?
A diéta 6 hetes volt, de egész évben próbálok minőségi táplálékot magamhoz venni és keményen edzeni.

Erősnek érezted a kategóriád?
Igen és nagyon örülök, hogy jól felkészült sportolókkal versenyezhettem.

Igazságosnak érzed a helyezésed?
Szerintem teljesen reális volt a bírók döntése. A kondíciómmal meg voltam elégedve, de a strukturális hiányosságokat sajnos nem lehet szárazsággal elnyomni.

Mik a további terveid? Milyen versenyen indulsz legközelebb?
Fő célom most az izomtömeg növelése és az arányok csiszolása. A versenyzés kérdéses dolog, hiszen én nem csak a testépítéssel foglakozom. Falat mászom, kerékpározom, squasholok szóval sok sportban kipróbálom magam. A sikeres versenyzéshez azonban manapság már amatőr szintem is a választott sportágra kell koncentrálni teljes erőbedobással. Ennek ellenére, ha a körülmények úgy adódnának szívesen kipróbálnám magam országos szintű versenyen is.

Van valami titok, amit alkalmaztál a fekészülésnél?
Én a precíz diéta híve vagyok, az a siker alapja. Edzéseken pedig megpróbálok a lehető legnagyobb súlyokkal edzeni, hogy minél jobban meg tudjam tartani az izomtömegemet. Ezek nálam úgy látszik beválnak.
Megjelent: 392 alkalommal