2010. július 23., péntek 23:03

Interjú Berecz Gáborral

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A Molnár Miklós emlékverseny harmadik helyezettjét is kifaggattuk arról, hogy miként készült. Ő a tavalyi házi versenyen is részt vett, de idei formája sokkal jobban bizonyult. Ő úgyszintén fölveheti a versenyt országos szinten a junior mezőnnyel.



Hogy érezted magad a versenyen?
Nagyon vártam a megmérettetést, elégedett vagyok.Nagyon jó hangulata volt a háziversenynek. Megtiszteltetés volt Molnár Miklós emlékére rendezett versenyen szerepelni. Jövőre is indulok,ha megrendezésre kerül.

Mióta edzel a Vida Fitnessben, és hogy érzed itt magad?
2007 óta edzem a Vida Fitnessben, minden igényemet kielégiti ez a terem,nagyon jó a felszereltsége,kiváló a közeg.

Mennyi időt készültél a versenyre?
6 hét volt a felkészülés mind edzésben mind táplálkozásban de igazából az év teljes részében igyekszem minél komolyabban venni ezt a sportot,betartani az alapszabályokat.


Erősnek érezted a kategóriád?
Jól felkészült fiatalok voltak a junior mezőnyben,reméljük sikerül a további megrendezésre kerülő háziversenyeken megmutatni, hogy még több motivált fiatal tehetség van a teremben.

Igazságosnak érzed a helyezésed?
Abszolút. Tisztában voltam azzal hogy csak még szárazabb kondícióval tudtam volna elérni a második helyet.

Mik a további terveid? Milyen versenyen indulsz legközelebb?
Ami a közel jövőt illeti, jelenlegi terveim között egy intenzív tömegnövelés van és, ha jól alakulnak a dolgok, akkor jövőre megmérettetem magam újabb versenyeken.

Van valami titok, amit alkalmaztál a fekészülésnél?
Úgy gondolom titkok nincsenek. Én a táplálkozásra helyezem a hangsúlyt nemcsak a felkészülés során, hanem az év teljes részében, így egyaránt jól tudok teljesíteni mind az edzőteremben mind a hétköznapokban.
Megjelent: 333 alkalommal