2010. december 09., csütörtök 23:28

Hamarosan újabb edzővideók a bodysporton

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Véget ért az őszi versenyidény, igyekeztünk minél több versenyről tudósítani, minél több versenyző felkészülését figyelemmel kísérni.
Az idénynek vége, ezért most olyan dolgokkal szeretnénk foglalkozni, amiből egy kezdő sportoló megtanulhatja melyik gép mire való, hogyan kell helyesen kivitelezni a gyakorlatokat, és hogyan lehet egy eszközt minél többféleképp használni.
Azért tartom ezt rendkívül fontosnak, mert a gyakorlatban minden nap szembesülök vele, milyen ijesztő dolgokat művelnek edzés helyet, katasztrófa hogyan használnak gépeket, és sokan azt sem tudják, melyik eszköz mire való.
Minden sportolónak képtelenség egyszerre segíteni, ezért fogjuk elkészíteni a videókat, hogy a segítség mindenki számára elérhető, és ingyenes legyen.

Hiszen egyértelmű, nem mindenki engedheti meg, hogy személyi edzőt fogadjon, sőt nagyobb része a vendégeknek nem, és ezek a vendégek legalább olyan értékesek a teremvezető szemszögéből, mint azok, akik személyi edzővel edzenek.
Remélem, mindenki számára hasznosak lesznek a videók, és segítségükkel egyre több ember fog otthonosan mozogni az edzőtermekben.
Vida Zoltán
Megjelent: 467 alkalommal