2012. október 07., vasárnap 11:21

Kohári Ricsi két héttel a Bodysport Kupa előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kohári Ricsi nem indult a Pro Nutrition Grand Prix-en, nem akart már nyolc héttel az Universum előtt 80 kg alá fogyni, 90 kg-ban esélytelen lett volna, ezért inkább úgy döntött, kihagyja a versenyt.
A Bodysport Kupán már indul, itt saját kategóriájában, az atleticben versenyez, ahol testmagasság -100, +4 kg a kategória határa.
Ricsi a 179 cm-es magasságához tehát 83 kg lehet, ezt könnyedén tudja hozni, hiszen jelenleg 86 kg, 3 kg elvesztése 2 hét alatt nem egy nagy feladat.

Ricsi fő erénye az arányossága, felületen már most is száraz, azonban ez még a versenyre nem elég, a három kiló elvesztése mellett mélyíteni kell az izomelválasztásokat, hogy bármilyen fényviszonyok közt is látható legyen az izmok kidolgozása.

Szerintem ezzel nem lesz gond, a definíció mindig is Ricsi fő erényei közé tartozott, most sem lesz másként.
Ricsi a Bodysport Kupa után a Superbodyra koncentrál, nagyon szeretné megnyerni az atletic abszolútot, ami nem lesz könnyű, hiszen olyan ellenfelei lesznek, mint Lénárd Lajos.

Nagy önbizalmat adna neki az esetleges győzelem, hiszen Lajos már volt ezüst érmes az Universumon, tehát ha sikerülne legyőzni, az azt jelentené, akár aranyérem esélye is lehet az Universumon.

Ezen persze kár rágódni, mindig az aktuális versenyre kell koncentrálni, arra kihozni a maximumot, aztán majd kiderül, hogy ez milyen helyezésre elég.

Bő két hét az első megmérettetésig, az első verseny után már mindenképp tisztábban látunk, hol tartunk jelenleg.
Ricsi felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 829 alkalommal