2013. szeptember 16., hétfő 21:36

Felkészülés az őszi idényre: Kohári Richárd

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ricsi egyértelműen élete legjobb formájában van.
A testsúlya is nagyon magas, jelenleg 89 kg, kimondottan jó formában.
Ricsi vastagítás alatt sem volt sokkal több, a diéta alatt alig 2 kg-ot csökkent a súlya.
Ricsi első versenyén, a Pro Nutrition Grand Prix-en 90 kg-ban indul, ami szerintem a legnehezebb mezőny lesz.

Ricsi szerintem jó formát fog hozni, de az igazi csúcsformát az N.A.C. Universumra időzítjük, ami november 30.-án lesz, vagyis több mint 2 hónap múlva.
Nyilván ennyi ideig nem lehet csúcsformában versenyezni, ha ilyen hosszú a versenyidény, akkor kell egy fontossági sorrend, és a lényeges versenyekre kell koncentrálni.

Ricsi nagyon esztétikus, remek felépítésű versenyző, minden adottsága megvan ahhoz, hogy rövid időn belül igazi elit versenyző válhasson belőle, akivel mindenkinek számolni kell.
Remek a váll derék, és a láb csípő aránya, a kidolgozása is rendben lesz, talán méreteiben lehetne picit nagyobb, de bízom benne, viszonylag kisebb tömegét tudja kompenzálni egyedül álló arányaival, és a kidolgozásával.

Ricsi a sikerei ellenére nagyon szerény, és nagyon becsületes testépítő.
Évek óta dolgozunk együtt, mikor idekerült, a testsúlya 67 kg volt.

Nagy utat járt be azóta, sok sikert ért el, de szerencsére nem változott meg, ugyan az az ember maradt, nem torzult el az egyénisége.
Még nem döntöttük el, testépítésben, vagy atleticben indul az Universumon, erre a kérdésre majd a soron következő versenyek adják meg a választ.

Nagyjából október végéig eldöntjük, az előkészületi versenyeken mutatott forma, és a versenysúly alakulása megadja a választ.
Ricsi felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 459 alkalommal