2014. március 31., hétfő 11:30

Plumbás Ádám nyolc hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ádám elszántan készül az őszi idényre.
Az alapozás első fázisát 106 kg-mal fejezte be, ami nagyjából annak megfelelő, amit vártam.
Fel lehetett volna jobban is erőltetni a testsúlyát, de szándékosan nem akartam, mert az már a minőség rovására ment volna.

Ádám így amit felszedett, az nem ment a minőség rovására, sőt a versenyek utáni szörnyű étkezésekhez képest még jobb formában is van, mint 98 kg-os testsúllyal, a versenyek után.
Ádám most négy hetet regenerálódik, kicsit visszavesz az edzés intenzitásból, aztán újult erővel lát neki az alapozás második szakaszának.

Szerintem az alapozás végén elérheti a 110 kg-ot, hasonló jó minőségben, ami a 174 cm-es magasságához képest már igen ütős lenne.
Ádám felkészülését a Power Track támogatja, fix támogatást kap, ami sokat jelent, mert mindig kiszámítható, nem kell idegeskednie, vajon hányan olvassák el a bejegyzéseit, mint az előző cégnél, amely támogatta.

Ádám ősszel a Bodysport Kupán, a Pro Nutrition Grand Prix-en, az N.A.C. Universumon biztosan indul, illetőleg minden egyéb rangos versenyen, ami illeszthető a felkészülésébe.
A csúcsformát az N.A.C. Universumra időzítjük, itt mindenképpen dobogós helyezés elérése a cél.

Ami nem lesz egyszerű, a 179 cm alatti kategória mindig nagyon erős, de szerintem elérhető, ha minden a terveink szerint alakul.
Ádám az N.A.C. Universumra 97 kg-os versenysúlyt szeretne, ami szintén elég merész, de nem lehetetlen elképzelés.
Szerintem Ádám nem egy feladós típus, nem könnyű eltántorítani attól, amit a fejébe vesz, így véleményem szerint sikerülni fog neki.
Ádám felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 986 alkalommal