2014. április 09., szerda 20:57

Kohári Richárd nyolc hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ricsi nyolc hét alapozás után jelenleg 95 kg, vagyis a testsúlya már nem nőtt, de a kidolgozása, és a minősége sokat javult.
Soha nem biztattam a versenyzőimet a minden áron való testsúly növelésre, mindig inkább a minőségi tömegnövelés volt a cél.
Ricsi idén kategóriát vált, tavaly még atletic kategóriában versenyzett, idén azonban ősszel már a nyílt testépítésben folytatja.

Addig még rengeteg idő van, szerintem Ricsi az alapozás végén könnyedén elérheti a 100 kg-os testsúlyt, ami az ő arányaival, és izomminőségével nagyon ütős lenne.
Ricsi fejlődése mióta együtt dolgozunk töretlen, szerintem Ricsinek óriási tartalékai vannak, szerintem ősszel a szezon egyik nagy meglepetése lehet.

Ricsi alkata átalakult, de szerencsére a jelleme nem, mentes az önimádattól, és nem majmolja az éppen aktuális irányzatot, meg tudott maradni önmaga, a sikerek nem formálták át a személyiségét.
Ez nagyon fontos tényező, egészen más hangulatban foglalkozom egy ilyen versenyzővel, sokkal jobb hangulatban végezzük a közös munkát.

Ricsi szerintem egyértelműen a jövő egyik nagy ígérete, fiatal, jó adottságú, szerény, lelkes, vagyis minden tulajdonsága megvan, hogy a jövő bajnoka legyen.
Nyilván nem az első testépítő verseny szezonjában fog beérni, bár ha minden jól megy, már ősszel is sok versenyző társának feladja majd a leckét, szerintem még kell pár év, hogy beleerősödjön az új kategóriájába, de ha ez sikerül, akkor egyértelműen a jövő egyik favoritja lehet.

Ricsi tavasszal nem versenyez, de fellép majd a Bodysport Kupán, így akik eljönnek a versenyre, láthatják, jelenleg hol tart a felkészülésben.
Ricsi felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 302 alkalommal