2014. június 25., szerda 11:43

Kohári Richárd biztató formában

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ricsi teljesen kezdőként, 67 kg-os testsúllyal került hozzám, első versenye amit megnyert, a Vida Fitnesz háziversenye volt.
Most 94 kg, az időszakhoz képest remek formában, és még csak a legelején vagyunk a felkészülésnek.
Ricsi már komoly rutint szerzett, nyert Bodysport Kupát, Superbodyt, N.A.C. Svájc Opent, hogy csak a leglényegesebbeket említsem.

Idén Ricsi kategóriát vált, már nem atletic, hanem nyílt testépítő kategóriában fog versenyezni.
Első versenye a Pro Nutrition Grand Prix lesz, szeptember 14.-én, Dézsen.

Fő verseny pedig az N.A.C. Universum, ahol a 179 cm alatti testépítő kategóriában fog indulni.
Ez a legnehezebb kategória, nehéz bármit jósolni, de titkon én döntős helyezést remélek.

Ricsi tavaly 84 kg volt csúcsformában, az utolsó 2 kg-ot csak az atletic kategória határa miatt fogyasztottuk le, fizikálisan 84 kg-os testsúllyal már csúcsformában volt.
Most pár dolgon változtattunk, főleg az étkezésén, és valamelyest az edzésén is, remélem bejön amit várok, ha minden jól sikerül, 88 kg körüli versenysúlyt remélek.

Ricsi nagyon következetes, öröm vele együtt dolgozni, ha valamit megbeszélünk, biztos lehetek benne, hogy azt úgy fogja csinálni, nem írogat rá még ezzel kapcsolatban 5 másik emberre, hogy ők mit gondolnak erről a dologról.
És ami még örvendetes vele kapcsolatban, hogy nem alakult át a személyisége.

Mások sokkal gyengébb eredmények hatására sajnos gyökeresen átalakulnak, olyan szinten, hogy szinte már fel sem ismerni, milyen volt az eredeti egyéniségük.
Ricsi nem csak fizikálisan, de mentálisan is erős, nem csak nyerni, de veszíteni is megtanult, nem tudja összetörni egy előkészületi versenyen elvett helyezés.

Ez nagyon nagy előny, sok versenyzőnél tapasztalom, egy vitatható helyezés elvesztése után napokig magunkba zuhannak, képtelenek reálisan végig gondolni, hogy ez már megtörtént, és inkább azon kéne gondolkodni, hogy többet ne történhessen meg, a fő versenyre fel kell hozni azokat a pontokat, amikbe a laikusabb bírók esetleg beleköthetnek.
Ricsinél szerencsére nincs ilyen gond, ezért nagyon optimista vagyok az őszi szereplésével kapcsolatban.
Vida Zoltán
Megjelent: 266 alkalommal