2015. március 26., csütörtök 10:44

Fister András hat hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Andrásnak hat hete kezdődött az alapozás, hat hét alatt a súlya durván 7 kilót nőtt, méreteiben, arányaiban rengeteget változott.
A tavalyi NAC Universumon méreteiben volt kisebb vetélytársainál, ezért kellett megelégednie a harmadik hellyel.
Ha András továbbra is így fejlődik, idén a méretekkel biztosan nem lesz gond, arányaiban, kidolgozásában pedig mát tavaly is a legjobb volt.

Vagyis a felkészülési előjelek jók, remélem semmi rendkívüli nem jön közbe novemberig, végig tudunk menni azon az úton, amit terveztünk.
András hiányosságai szépen javulnak, a hát szélessége már teljesen arányos a lábaival, és a vállszélessége is szépen javul.

A felső mell izmoknak még idő kell, de az is látványosan fejlődött.
A kontrolok során folyamatosan figyelem, hogyan változik a felépítése, és ha szükséges, folyamatosan korrigálom az edzéstervét.

András szerencsére ezt a 7 kilót úgy szedte fel, hogy közben az izomsűrűsége is javult, ami különösen örvendetes, mert az őszi idény után eléggé elengedte magát, kellőképpen felvizesedett.
Szerintem András az alapozás ezen fázisában már nem sokkal lesz nehezebb, azt tippelem, inkább a minősége fog javulni.

Ami szerintem még hasznosabb is, kevesebbet kell majd gyötrődnie a formába hozással.
Andrást több helyi cég is támogatja, legfőbb szponzora, a Power Track elégedett a hozzáállásával, és mivel ez egy nagyon megbízható cég, így András felkészülése a táplálék kiegészítés szempontjából biztosított.

Andrásban minden adottság megvan ahhoz, hogy később felnőtt szinten is sikeres testépítő legyen, ha következetes lesz, és végig megy azon az úton, ami a sikerhez vezet, szerintem nagy bajnok lehet belőle.
Még csak 18 éves, de már most van egy NAC Universum 3. helye, és ne feledjük, a kategória határa 23 év, így szerintem akár többszörös junior bajnok is lehet, mire átlép a felnőtt mezőnybe.
Remélem, András beváltja a hozzáfűzött reményeket, és képességeihez méltón szerepel majd az őszi versenyeken.
Vida Zoltán
Megjelent: 982 alkalommal