×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 937

2016. március 07., hétfő 23:19

Kohári Richárd nyolc héttel a Frey Classic előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Ricsi négy hete kezdte el az alapozást, a súlya jelenleg 102 kg, az időszaknak megfelelő formában.
A felkészülése most kezd célegyenesbe fordulni, jövő héttől kezdetét veszi a szigorúan vett verseny felkészülés.
Ricsi szerintem nem túl sokat fog veszíteni a testsúlyából a formába hozás alatt, inkább a súlya megtartása mellett válik majd egyre kidolgozottabbá.


Ez jól hangzik, de a végrehajtása nagyon sok figyelmet, és gondos tervezést igényel.
És szükséges egy jó alapforma, Ricsi a vastagítás alatt sem hízott el, így nem kell radikálisan diétáznia, ami nagy előny a formába hozásnál.

Ricsi nem tervez túl sok versenyt, a Frey Classic, a Bodysport Kupa, a WBPF EB, és a WABBA VB szerepel a tervei közt.
Első versenye a Frey Classic lesz, ahol nagyon erős mezőny várható, csak olyan versenyzők indulhatnak, akik már voltak döntősök az NAC világversenyein.

A versenyen nagyon erős magyar csapat indul, Molnár Péter, Dudás Ádám, Major Zsolt, Debreceni Gábor, Bolla József, Deák István és ezek még csak a magyar indulók.
Ilyen mezőnyben már az első tízbe kerülni is dicsőség, ez a terv Ricsivel kapcsolatban, kerüljön be a döntőbe, azon belül hová, az már kérdéses, erősen fog függni a pillanatnyi formától, 5-10-ig valahová ha kerül, azzal elégedett leszek.

Ricsi erőssége ebben a mezőnyben a genetikai adottság, és a kidolgozás lehet, méreteiben Ricsi szerintem a közép mezőnyben lesz, így az első két szempontban kell nagyon jónak lennie, ha eredményt akar elérni.
Ricsi fő versenye idén a WBPF EB lesz, oda időzítjük a csúcsformát, nagyon szeretne hazai pályán csúcsformában versenyezni, és jó eredményt elérni.

A Frey Classic ennek a felkészülésnek egy állomása, ami nagyon fontos, de nyilván nem a legfontosabb.
Felmérhetjük, hol áll Ricsi jelenleg az Európai elithez képest, és min kell változtatni az EB-re, ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy várjuk.
De remélem, minden simán megy majd, és nem kell változtatni a felkészülési terven.
Vida Zoltán

Megjelent: 2752 alkalommal